ΥΛΙΚΑ
φύλλα περέκ |
ζάχαρη |
μέλι |
φουντούκια ψιλοκομμένα |
κανέλα |
ζάχαρη άχνη για το στόλισμα |
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πασπαλίζουμε ένα φύλλο περέκ με ζάχαρη και το βάζουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσει και να καραμελώσει η επιφάνεια του φύλλου.
- Σπάμε το φύλλο σε μεγάλα κομμάτια και αρχίζουμε να τα στοιβάζουμε σ’ ένα πιάτο όπου πρώτα έχουμε βάλει λίγο μέλι.
- Πάνω σε κάθε κομμάτι ρίχνουμε μέλι, ψιλοκομμένα φουντούκια και κανέλλα, και αν θέλουμε, βάζουμε και λίγο παγωτό.
- Στο τελευταίο κομμάτι πασπαλίζουμε και ζάχαρη άχνη.
⇔
► Το «Ποντιακό σούσι» που αναφέρει ο σεφ, θα το δείτε ΕΔΩ.
► Ο Πόντιος σεφ βρέθηκε στα γραφεία του pontosnews.gr μετά από πρόσκληση του Βασίλη Καρυοφυλλίδη, γνωστού και ως… «Ποδηλάτη της Τραπεζούντας».