- Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε λάδι ή βούτυρο, και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμύδι. Όταν ροδίσει, ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε νερό, αλάτι και πιπέρι, και αφήνουμε να βράσει.
- Παράλληλα τεμαχίζουμε το ψωμί σε μικρά κομματάκια και τα τοποθετούμε σε βαθύ σκεύος.
- Μόλις βράσει το μίγμα, αποσύρουμε από τη φωτιά και το περιχύνουμε στο ψωμί.
- Σκεπάζουμε το σκεύος με ένα πιάτο για 5΄ και σερβίρουμε.
Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign