Δύο σοβαρά λάθη του Λουκ Στιλ υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα στη φετινή Super League και τον «γκρέμισαν» από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Ξάνθη «άλωσε» το «Απόστολος Νικολαϊδης», επικρατώντας 2-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής με τα γκολ των Ντε Λούκας (34΄) και Βασιλακάκη (66΄).
Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ηρακλή αλλά δεν ικανοποίησε τους οπαδούς του, αφού έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση της Τούμπας για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι προσπάθειές του… σκόνταψαν πάνω στον Χουάντερσον. Σκόρερ του αγώνα ο Ροντρίγκες μόλις στο 3΄.
Ένα γκολ αποδείχθηκε αρκετό για τον Ατρόμητο που επικράτησε 1-0 της Βέροιας στο Περιστέρι. Με σκόρερ τον Τόνσο στο 26΄ η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη Super League.