- Πλένουμε την κολοκύθα, την καθαρίζουμε από τους σπόρους, την κόβουμε και την τρίβουμε στον τρίφτη.
- Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από την κολοκύθα, μέχρι να γίνει πηχτός χυλός.
- Παίρνουμε με το χέρι την κολοκύθα και την ενσωματώνουμε στο μίγμα ζυμώνοντας ελαφρώς, ώστε να ανακατευτεί με τα υπόλοιπα υλικά.
- Λαδώνουμε καλά ένα ταψί και τοποθετούμε μέσα το χυλό μας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 50΄, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Πηγή: tomyalostofagito.gr.