- Βάζουμε το ελαιόλαδο στη λαμαρίνα και την βάζουμε στο φούρνο να κάψει στους 200°.
- Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα και την μαργαρίνη, ενώ το αλεύρι το προσθέτουμε λίγο-λίγο ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να έχουμε έναν αραιό χυλό (δεν θέλουμε να είναι σφιχτός).
- Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο κι αδειάζουμε πάνω στο καυτό λάδι το χυλό μας να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
- Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και τα κομματάκια μαργαρίνης σε διάσπαρτα σημεία.
- Βάζουμε το ταψί πάλι στο φούρνο και ψήνουμε περίπου για 30΄ στους 200° (ανάλογα με το φούρνο μας).
- Βγάζουμε την πίτα από το φούρνο, την κόβουμε κι είναι έτοιμη να την σερβίρουμε.
- Πηγή: chefoulis.gr.