- Ετοιμάζουμε τη σάλτσα τρίβοντας το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε το χυμό της ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο νερό.
- Ανακατεύουμε συχνά και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα για περίπου 20΄.
- Όταν είναι έτοιμη να την σβήσουμε, προσθέτουμε τον τόνο αφού πρώτα τον στραγγίξουμε από το λάδι και τον κόψουμε σε κομματάκια.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τα μακαρόνια. Συνοδεύεται και με τυρί τριμμένο.
Καλή όρεξη!
- Πηγή: greekcook.gr