Τη συγκατάθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ περιμένει η ΕΠΟ, προκειμένου ο Άγγελος Αναστασιάδης να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής στον καθοριστικό αγώνα με την Ουγγαρία, για τα προκριματικά του Euro 2016.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά έχει έρθει σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία για το ματς με την Ουγγαρία, αφού θεωρείται «τελικός» για την εθνική μας ομάδα. Για να υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να νικήσει, αφού στην αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα.
Ο Αναστασιάδης δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής μας ομάδας. Μάλιστα με δηλώσεις του είχε αποκαλύψει πως το όνειρό του είναι να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Τώρα του δίνεται η δυνατότητα να εκπληρώσει το όνειρό του.
Λίγο νωρίτερα ωστόσο η ΕΠΟ διέψευσε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αναστασιάδη, κάτι που έχει να κάνει με τον Κλάουντιο Ρανιέρι αφού ακόμη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί του για τη λύση της συνεργασίας τους.