Μελισσανίδης: Έχουμε ευθύνη απέναντι στην ΑΕΚ
Το σύνθημα για την αναγέννηση της ΑΕΚ έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του.
Ευθύνη όσων εμπλέκονται στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ είναι να δημιουργήσουν και πάλι μία ισχυρή ομάδα, που θα πρωταγωνιστεί και θα κατακτά τίτλους χαρίζοντας στιγμές ευτυχίας στον κόσμο της, αλλά και θα έχει το δικό της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής της «Ένωσης».
Απευθυνόμενος προς όλα τα μέλη της επιτροπής (απουσίαζε μόνο ο Πέτρος Χριστοδούλου για προσωπικούς λόγους) κατένειμε τους ρόλους και ζήτησε εργατικότητα και αποτελέσματα. Όπως κατέστησε σαφές, αφεντικό του αγωνιστικού τμήματος θα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ των οργανωτικών και οικονομικών ζητημάτων τίθεται επικεφαλής ο Γιώργος Ρόκκας. Παράλληλα ο «τίγρης» ζήτησε εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα, προκειμένου να μην υπάρχει αποπροσανατολισμός και λάθος επικοινωνιακοί χειρισμοί απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του έκαναν αναλυτική παρουσίαση του πλάνου τους σε όλα τα επίπεδα (χρησιμοποιώντας διαφάνειες), ενώ ακούστηκαν όλες οι προτάσεις και εισηγήσεις που έγιναν από τα μέλη της επιτροπής, τα οποία αντάλλαξαν τηλέφωνα και e-mails για να έχουν πλέον πιο συχνή και καλή επικοινωνία.
Πιθανώς σήμερα ή αύριο να ανακοινωθεί η πρώτη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους εκπροσώπους Τύπου, όπου για πρώτη φορά θα αναλύσει ανοικτά τα σχέδιά του για την ΑΕΚ. Η παρουσίαση αυτή θα αφορά το θέμα του γηπέδου, τα αγωνιστικά, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας που αναμένεται μέχρι τα μέσα του μήνα να τεθούν στην κυκλοφορία.
Πηγή: sport-fm.gr