- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το γάλα, τη μαγιά, τη μαργαρίνη λιωμένη και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει χυλός και προσθέτουμε λίγο χλιαρό γάλα αν χρειαστεί. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και σταφίδες.
- Αφήνουμε το χυλό για 30′ περίπου, σκεπασμένο, να φουσκώσει.
- Στη συνέχεια παίρνουμε το χυλό με κουτάλι και ρίχνουμε σε ένα τηγάνι με ζεστό ελαιόλαδο που να καλύπτει τον πάτο του τηγανιού και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα ρόδινο χρώμα.
- Τις σερβίρουμε με μέλι και καρύδια ή με ζάχαρη άχνη και κανέλα, με μαρμελάδα ή με λιωμένη σοκολάτα
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της συνταγής χωρίς την τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr