- Πλένουμε τα μαυρολάχανα και τα χοντροκόβουμε.
- Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν αλλά να κρατάνε λίγο.
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
- Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και ροδίζουμε ελαφρά τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τον τοματοχυμό, τις ντομάτες και ελάχιστη ζάχαρη.Τα βράζουμε για 5΄.
- Αδειάζουμε τη σάλτσα σε ταψάκι και προσθέτουμε τα φασόλια, τα μαυρολάχανα, το μαϊντανό, σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε νερό (όσο χρειάζεται
για να σκεπαστεί το φαγητό) και ψήνουμε στους 200° μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει
η επιφάνειά του.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο. Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr