- Φτιάχνουμε με το αλεύρι, το νερό και το αλάτι, μια μαλακή ζύμη.
- Ανοίγουμε λεπτά φύλλα, τα τυλίγουμε σε ρολά και κόβουμε κομμάτια περίπου 3 εκ.
- Τα βάζουμε σε ταψί το ένα δίπλα το άλλο και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
- Βγάζουμε τα σιρόν από το φούρνο και ρίχνουμε μέσα στο ταψί βραστό νερό με αλάτι ή ζωμό κρέατος μέχρι να σκεπαστούν.
- Τα αφήνουμε να φουσκώσουν και στη συνέχεια τα περιχύνουμε με πασκιτάν αραιωμένο σε χλιαρό νερό.
- Σκορπίζουμε από πάνω το σκόρδο τριμμένο και το βούτυρο λιωμένο. Σερβίρεται ζεστό.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr