- Βάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ σε νερό να φουσκώσουν. Την επόμενη μέρα τα ξεπλένουμε καλά και τα σουρώνουμε.
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα ρεβίθια και ζεστό νερό έως να τα σκεπάσει, και τα βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 1 ώρα ή ώσπου να βράσουν.
- Προσθέτουμε την ντομάτα και τον πελτέ, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι, και εάν χρειαστεί ακόμα λίγο ζεστό νερό και το ρύζι ανακατεύοντας τακτικά έως να βράσει το ρύζι και να χυλώσει.
Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign