- Διαλύουμε τη μαγιά με χλιαρό νερό.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και ρίχνουμε σιγά-σιγά χλιαρό νερό μέχρι να γίνει σφιχτός ο χυλός.
- Βάζουμε λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και παίρνοντας χυλό με το κουτάλι το ρίχνουμε στο λάδι.
- Τα αφήνουμε να κοκκινίσουν.
- Σερβίρονται πασπαλισμένα με μέλι ή ζάχαρη.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr