- Πλένουμε και κόβουμε όλα τα χορταρικά.
- Τσιγαρίζουμε το σκόρδο στο λάδι.
- Ρίχνουμε στην κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τις ντομάτες, τις οποίες προσθέτουμε αφού έχουν μαραθεί τα χορταρικά.
- Ετοιμάζουμε το φύλλο. Στρώνουμε το ένα στον πάτο του ταψιού, ρίχνουμε τη γέμιση και τελειώνουμε με το άλλο φύλλο.
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει η πίτα, περίπου για μία ώρα.
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr