- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και τα περνάμε ελαφρά από αλεύρι.
- Σε ένα τηγάνι βαθύ σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι και το αφαιρούμε.
- Βάζουμε τα φιλέτα μας να σοταριστούν και να ροδίσουν. Τα σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 5΄ μέχρι να εξατμιστεί το υγρό.
- Τα βγάζουμε από το τηγάνι και σοτάρουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι, προσθέτουμε την κρέμα και λίγο έξτρα πιπέρι και αφήνουμε να δέσει σχεδόν η σάλτσα.
- Βάζουμε ξανά τα φιλέτα στη σάλτσα και τα μαγειρεύουμε όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά για άλλα 5΄.
Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign