- Αλατίζουμε τις μπριζόλες και τις ψήνουμε στο μαντέμι ή στο grill του φούρνου ή στα κάρβουνα – ή όπου αλλού θέλετε. Τις κρατάμε ζεστές.
- Σε αντικολλητικό σκεύος που να χωρά και τις δύο, ρίχνουμε τη 1 κ.σ. βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, σε χαμηλή φωτιά να μαλακώσουν. Θέλουν 5-7΄. Στο διάστημα αυτό αλατοπιπερώνουμε. Μόλις αρχίσουν να χρυσίζουν δυναμώνουμε λίγο την ένταση και προσθέτουμε τις ρόγες σταφυλιού, ανακατεύοντας συνέχεια για άλλα δύο λεπτά.
- Σβήνουμε με το ποτό και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το μέλι και το βούτυρο.
- Βάζουμε και τις μπριζόλες μέσα να ανακατευτούν οι γεύσεις έως ότου δέσει η σάλτσα μας.
Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign