- Σοτάρουμε το κοτόπουλο σε λίγο λάδι μέχρι να πάρει χρώμα και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα.
- Ρίχνουμε και τις πιπεριές και σβήνουμε με κρασί.
- Έπειτα αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το θυμάρι, μουστάρδα και λίγο νερό, και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
- Προαιρετικά μπορούμε να αραιώσουμε μία κουταλιά κορν φλαουρ με λίγο γάλα ή λίγη κρέμα γάλακτος και να τη ρίξουμε στο τέλος του μαγειρέματος
Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign