- Κόβουμε το κρέας σε μικρές μπουκιές. Το βάζουμε μέσα σε λεκάνη και ρίχνουμε το κρασί, το πιπέρι, τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε και το μαρινάρουμε για 24 ώρες.
- Αφού περάσουν 24 ώρες, το στραγγίζουμε και φυλάμε το ζουμί της μαρινάδας.
- Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε σιγά-σιγά το κρέας, μέχρι να ροδίσει. Σβύνουμε με το ζωμό της μαρινάδας και το σκεπάζουμε με λίγο νερό.
- Σιγοβράζουμε μέχρι να ψηθεί και να δέσει η σάλτσα του.
⇔
Σερβίρεται ζεστό