Κυκλοφοριακές βρίσκονται σε ισχύ σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Επίσης θα υπάρξει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων έως το πέρας των εκδηλώσεων, καθώς και απαγόρευση στάσης-στάθμευσης έως το τέλος της παρέλασης, στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς:
• Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της λεωφ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.
• Βασ. Γεωργίου Α’, σε όλο το μήκος της.
• Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Λεωφ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
• Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.
Πώς θα κινηθούν τραμ και μετρό σήμερα και αύριο
Η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως λόγω της διεξαγωγής παρελάσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου:
Ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα», με εντολή της ΕΛΑΣ έχει κλείσει από τις 08:00.
Αντίστοιχα και αύριο, Τρίτη 25 Μαρτίου, από τις 08:00 μέχρι το πέρας των παρελάσεων ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση.
Στη Γραμμή 7 του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά» την Τρίτη 25/03 από τις 09:00 έως τις 14:00 τα δρομολόγια θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ» (Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ) και από τις 11:00 έως τις 13:00 τη στάση «Π. Δημαρχείο» (Π. Δημαρχείο – Σεφ).