Θεωρείται ως μία από τις πλέον καταξιωμένες δημιουργούς σοκολάτας σε διεθνές επίπεδο. Οι νόστιμες και ξεχωριστές δημιουργίες της τις χάρισαν βραβεία και διακρίσεις που δεν μπορούν όλοι να κατακτήσουν.
Η Θεσσαλονικιά Μίνα Αποστολίδη αναδείχθηκε τόσο το 2024 όσο και το 2025 ως μία εκ των κορυφαίων σοκολατοποιών του Βελγίου και του Λουξεμβούργου.
Και μια θέση στον αξιόπιστο οδηγό γαστρονομίας Gault § Millau (βελγική έκδοση-www.gaultmillau.be) δεν είναι απλή υπόθεση.
Με έδρα το Rhode-Saint- Genèse, στα περίχωρα των Βρυξελλών, η Μίνα και οι συνεργάτες της δημιουργούν πλήθος προϊόντων σοκολάτας που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με την Ελλάδα και τη Μεσόγειο.
Στο 85% των δημιουργιών τους δεν προσθέτουν καθόλου ζάχαρη και τις περισσότερες φορές ούτε ζωικό λίπος ή προϊόντα λακτόζης.
Με όλα αυτά δεν απορεί κανείς γιατί πίνει νερό στ’ όνομά της ο αγαπημένος Ηλίας Μαμαλάκης. Με ανάρτησή του μάς πληροφορεί ότι σύντομα η Ελληνίδα σοκολατοποιός θα αποκτήσει και κατάστημα στην Ελλάδα.