Γενικά αίθριος αναμένεται σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στα νοτιοδυτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 18-20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2-3 και από το μεσημέρι βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, και από το απόγευμα βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά από νότιες, με την ίδια ένταση.
Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα από νότιες με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο τις μεσημβρινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 με 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα από νότιες με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης τις μεσημβρινές ώρες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5,και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα από νότιες με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.