Τον ετήσιο χορό του οργανώνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ο Ποντιακός Σύλλογος Καστανά «Το Αμάραντον» με πολλά και γνωστά ονόματα.
Το γλέντι θα πλαισιώσουν οι Αλέξης Παρχαρίδης και ο Γαβρίλος Σιδηρόπουλος στο τραγούδι, ο Φάνης Κουρουκλίδης και ο Χάρης Αθανασιάδης στη λύρα, ο Γιώργος Ιακωβίδης στο κλαρίνο, ο Χριστόφορος Κοσμίδης στο αγγείον, ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος στη λύρα και το τραγούδι και μαζί τους οι Γιάννης Αντωνιάδης, Στέλιος Χατζησαββίδης και Δημήτρης Ευθυμιάδης.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο «Paradise Hall», στη Χαλκηδόνα, στις 13:30 και η τιμή της πρόσκλησης έχει οριστεί 20 ευρώ και στα 10 ευρώ η παιδική και περιλαμβάνουν πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό, ενώ θα υπάρχει και λεωφορείο για τη μετακίνηση.
Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 6977252364 και 6978655580.