Οι λέξεις «Αέρας παρχαριού, χαψία, μπαρμπούνια» περιγράφουν το βίντεο που ανάρτησε στο instagram ο διάσημος σεφ Ερσάν Γιλμάζ του εστιατορίου Bordo Mavi Balık στην Τραπεζούντα, και είναι αρκετές.
Μια μασίνα, 2-3 σκεύη μαγειρικής, ένα κρεμμύδι και φρέσκο ψωμί είναι αρκετά για να μας ανοίξουν την όρεξη, τόσο για τα φρεσκότατα ψάρια όσο και για τα πανέμορφα τοπία του Πόντου.
Ο Γιλμάζ άλλωστε (με έντονη παρουσία στο YouTube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) έτσι συνηθίζει να μοιράζεται τις συνταγές του.
Απολαύστε εικόνες και ήχο: