Τις γνώσεις τους πάνω στην παρασκευή νηστίσιμων «φυλλωτών» και «περέκ» ακόνισαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», υπό την καθοδήγηση της παραγωγού ποντιακών ζυμαρικών και εδεσμάτων, αλλά και βραβευμένης μαγείρισσας Ελένης Σιδηροπούλου.
Το μάθημα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Σχολής Γονέων, που γίνονται στο εντευκτήριο του Συλλόγου (Κολοκοτρώνη 7), με σκοπό να συνεισφέρουν στην επαφή, μικρών και μεγάλων, με την πολιτιστική κληρονομιά, τις παραδοσιακές πρακτικές, καθώς και τις λαϊκές παραδόσεις.
Η επόμενη συνάντηση θα γίνει με το νέο έτος και θα ανακοινωθεί αργότερα. Προς το παρόν, δείτε στο παρακάτω βίντεο τις παρασκευές τους.