Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια που απέσπασαν οι ποντιακές λιχουδιές τις οποίες ετοίμασε η δεξιοτέχνης του είδους Έλλη Σιδηροπούλου για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, παραμονή του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ (Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος).
Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ομάδας γεύτηκαν εδέσματα όπως πισία, περέκ και γκιουνεφέ, μαγειρεμένα με τη μαεστρία και την αγάπη της γνωστής σεφ, η οποία διατηρεί και κανάλι στο Youtube με την επωνυμία «Έλλη Τεμετερον», το οποίο στοχεύει κυρίως στην προβολή και τη διάδοση της ποντιακής κουζίνας.
Υπενθυμίζεται ότι η Έλλη Σιδηροπούλου έχει γεννηθεί στην Ξάνθη και έχει ποντιακή καταγωγή από τους γονείς της. Έχει μαγειρέψει αρκετές φορές σε μεγάλα ξενοδοχεία, καθώς και στην Εύξεινο Λέσχη Αθηνών.