Σε ηλικία 88 ετών πέθανε ο ομογενής Γεώργιος Γκέκας από την Πενσιλβάνια. Εκτός από ιδιοκτήτης εστιατορίου για πολλά χρόνια, ήταν και ο δημιουργός της δημοφιλούς σάλτσας Gazebo Room που πωλείται σε όλη την Αμερική. Ο Γκέκας μετανάστευσε στις ΗΠΑ στην ηλικία των 17 ετών και εργάστηκε στο εστιατόριο των θείων του και τα απογεύματα έκανε μαθήματα αγγλικών.
Το 1959 αγόρασε το πρώτο του εστιατόριο, το «Ranch» και το 1971 το μαγαζί των θείων του «Locust».
Το 1973 άνοιξε το «Gazebo Room», από το οποίο πήρε το όνομά της και η σάλτσα. Το εστιατόριο λειτούργησε μαζί με την σύζυγό του Υβόννη για 25 χρόνια. Το γεγονός ότι βρισκόταν κοντά στο Καπιτώλιο το έκανε δημοφιλές στέκι για γερουσιαστές, δημάρχους και δικαστές.
Η σάλτσα Gazebo Room περιέχει ελληνικό λάδι και ξύδι, ιδανική για αλλαντικά, και ο Γκέκας την πρωτοδημιούργησε στο εστιατόριό του στο Χάρισμπουργκ της Πενσιλβάνια. Αμέσως έγινε ανάρπαστη και έφτασε να πουλάει πάνω από 500 λίτρα το μήνα.
Η περίφημη ελληνική συνταγή του Γκέκα έκανε τη σάλτσα του γνωστή σε όλη την Αμερική και από το 1989 διανέμεται σε όλες τις Πολιτείες, κάτι που έχουν αναλάβει οι δύο γιοι του Νίκος και Στέφανος, μέσω της εταιρείας τους Best Dressed Associates. O Γκέκας ο οποίος ήταν μετριόφρων και χαμηλών τόνων, είχε πει κάποτε σε ένα δημοσιογράφο «για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν περίμενα ότι είχα ένα τόσο ξεχωριστό προϊόν».
Ο Γκέκας ήταν μέλος της ενορίας Αγίας Τριάδας του Καμπ Χιλ και μέλος της AHEPA.