- Καθαρίζουμε τα ρόδια. Τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ, το τσίπουρο και τη ζάχαρη, καθώς και το ξύλο κανέλλας.
- Αφήνουμε το λικέρ να ωριμάσει για 20-25 μέρες ανακινώντας τακτικά το γυάλινο δοχείο για να λιώσει η ζάχαρη.
- Το σουρώνουμε σε διπλό τουλπάνι και το μοιράζουμε σε μπουκάλια του λικέρ.
- Αν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε περισσότερο, προσθέτουμε στο λικέρ 2 κ.σ. γρεναδίνη (υπάρχει στα σουπερμάρκετ και στις κάβες ποτών) για να αποκτήσει βαθύ ρόδινο χρώμα.
Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign