- Ρίχνουμε στον πολυκόφτη όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και χτυπάμε καλά μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει βράζουμε τα σπαράγγια για περίπου 3΄. Τα σουρώνουμε, τα βάζουμε σε σαλατιέρα και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.
- Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 10΄, να αναμιχθούν τα αρώματα.
- Προσθέτουμε το αβοκάντο, τα μανιτάρια, τις πρασινάδες, το κρεμμυδάκι, τον κόλιανδρο, αλάτι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
- Πηγή: gastronomos.gr / Νένα Ισμυρνόγλου.