- Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το ξύσμα και το χυμό. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το νερό και τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά, αφήνουμε μέχρι να κρυώσει και να βγάλουν όλα τα αρώματα τους και το χρώμα τους τα λεμόνια.
- Σουρώνουμε το υγρό και το μοιράζουμε στις ειδικές θήκες για popsicles των 80 ml.
- Βάζουμε τα ειδικά ξυλάκια παγωτών και παγώνουμε στην κατάψυξη για όλη τη νύχτα, μέχρι να σταθεροποιηθούν.
- Πηγή: akispetretzikis.com.