- Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες αφαιρώντας αρκετό φλοιό. Τις κόβουμε σε μικρούς κύβους και τις ξεπικρίζουμε σε αλατόνερο.
- Τις στύβουμε καλά και τις ανακατεύουμε με το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, τη ρίγανη, το πιπέρι και το λάδι.
- Λαδώνουμε τρία φύλλα κρούστας στο ταψί και στρώνουμε τη γέμιση. Έπειτα λαδώνουμε και τα άλλα τρία φύλλα από πάνω.
- Ραντίζουμε με λίγο νερό, χαράζουμε ελαφρώς σε κομμάτια και ψήνουμε στους 220° Κελσίου για περίπου 60΄.
- Πηγή: mothersblog.gr.