- Κόβουμε τα αγγούρια στα δύο (καθέτως) και αφαιρούμε τα σπόρια. Μετά τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με τον αποφλοιωτή ή με το ειδικό εξάρτημα του μίξερ.
- Βάζουμε τις λεπτές φέτες σε σουρωτήρι μαζί με αλάτι, και τις ζουλάμε με τα χέρια μας να φύγουν τα υγρά τους. Τις αφήνουμε να στραγγίξουν αρκετή ώρα.
- Διαλύουμε τη ζάχαρη στο άσπρο ξίδι.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι σε πολύ μικρά κυβάκια.
- Σερβίρουμε την αγγουροσαλάτα σε μπολ, προσθέτουμε το κρεμμύδι και ραντίζουμε με το μίγμα ξιδιού-ζάχαρης.
Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign