Μετά από έρευνες που έγιναν υπό αντίξοες συνθήκες και κράτησαν σχεδόν δύο μήνες, οι δύτες έβγαλαν από τη λίμνη Μεμί τη σορό της 6χρονης Σιέρας, κάτω από καταρρακτώδη βροχή. Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε ο κύκλος της φρίκης, καθώς η ανήλικη που εξαφανίστηκε μαζί με τη μητέρα της τον Μάιο του 2018 είναι το έβδομο και τελευταίο θύμα του καθ’ ομολογία serial killer της Κύπρου.
Η σορός ήταν τυλιγμένη σε σεντόνι, δεμένη με σκοινί και με ένα τσιμεντομπλόκ ώστε να παραμείνει στο βυθό.
Ο εντοπισμός της Σιέρας δυσκόλεψε ιδιαιτέρως τις Αρχές. Μάλιστα το πρωί ο «Ορέστης» οδηγήθηκε στη λίμνη προκειμένου να βοηθήσει, υποδεικνύοντας ένα διαφορετικό σημείο από αυτό στο οποίο γίνονταν οι έρευνες από την ιδιωτική εταιρεία Brasal.
Ο ίλαρχος του κυπριακού στρατού σε δύο ημέρες πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο για άλλη μία ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης. Οι ανακριτές σε αυτό το στάδιο προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν υπάρχουν και άλλες γυναίκες που συνομιλούσαν με τον «Ορέστη» και αγνοούνται. Πρόσωπα ενδιαφέροντος είναι τρεις, εκ των οποίων έχουν εντοπιστεί οι δύο.