- Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από το χλιαρό νερό. Ανακατεύουμε καλά τρίβοντας το αλεύρι με όλα μαζί τα υλικά. Τέλος προσθέτουμε σιγά-σιγά το χλιαρό νερό και ζυμώνουμε μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι.
- Αφήνουμε να φουσκώσει για 60΄ και μετά ανοίγουμε φύλλα πάχους ενός εκατοστού. Κόβουμε με ένα πιάτο η μπολ σε κύκλο και απλώνουμε τη σάλτσα και τα υπόλοιπα υλικά.
- Διπλώνουμε λίγο τις δυο πλευρές και σουρώνουμε τις άκρες σαν βάρκα. Αφήνουμε περίπου 35-40΄ να φουσκώσουν, ανακατεύουμε κρέμα γάλακτος και αυγό και ρίχνουμε με ένα κουτάλι πάνω από τη γέμιση.
- Ψήνουμε για περίπου 30΄ σε αέρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.
- Πηγή: facebook / Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.