- Ζυμώνουμε τον κιμά προσθέτοντας μέσα το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι, ψιλοκομμένο άνηθο και δυόσμο, πλάθουμε στρογγυλές μπαλίτσες και τις βάζουμε στην άκρη.
- Παίρνουμε την κατσαρόλα μας και ρίχνουμε νερό, αλάτι και πιπέρι, και μόλις αρχίσει να βράζει το νερό ρίχνουμε το κρεμμυδάκι ολόκληρο, τα καρότα, τις πατάτες και το σέλινο κομμένα όλα σε μεγάλους κύβους, και μαζί τις μπαλίτσες του κιμά, δηλαδή τα γιουβαρλάκια.
- Βράζουμε μέχρι τα υλικά να μαλακώσουν και η σούπα να χυλώσει.
- Αφαιρούμε το κρεμμύδι, γιατί έχουμε πάρει τη νοστιμιά του, και σερβίρουμε.
- Πηγή: mariaekmektsioglou.com.