Ετοιμάζουμε τις παντζαροτηγανίτες
- Σε ένα μεγάλο μπολ ενώνουμε το αλεύρι, το γάλα, το ελαιόλαδο και το αυγό και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
- Τηγανίζουμε το μίγμα ρίχνοντάς το κουταλιά-κουταλιά μέσα σε καυτό ελαιόλαδο. Υπολογίζουμε 3΄ από κάθε πλευρά.
- Αποσύρουμε τις τηγανίτες από το λάδι με τρυπητή κουτάλα και τις ακουμπάμε σε μια πιατέλα που την έχουμε στρώσει με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξει το περίσσιο λάδι.
Ετοιμάζουμε το πικάντικο γιαούρτι
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα υλικά για το πικάντικο γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
⇔
Σερβίρουμε τις παντζαροτηγανίτες ζεστές ή κρύες, συνοδεύοντας με το πικάντικο γιαούρτι.
- Πηγή: olivemagazine.gr / Ντίνα Νικολάου.