- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη ώσπου να ασπρίσει το μίγμα. Ρίχνουμε τη φυτίνη με το βούτυρο (χλιαρά) και συνεχίζουμε να χτυπάμε.
- Λιώνουμε την αμμωνία μέσα στο χλιαρό γάλα και την προσθέτουμε στο μίγμα μαζί με τις βανίλιες.
- Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή.
- Πλάθουμε τα κουλουράκια πολύ μικρά γιατί φουσκώνουν και τα βάζουμε αραιά πάνω σε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C και ψήνουμε για 10΄ (ανάλογα με το φούρνο) μέχρι να ροδίσουν.
Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign