- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη ζάχαρη, το κακάο, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το νερό και το λάδι και αναμιγνύουμε μέχρι να προκύψει ένα λείο μίγμα.
- Απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα παραλληλόγραμμο ταψί, λαδωμένο και αλευρωμένο.
- Ψήνουμε για 25-30΄ λεπτά μέχρι να ξεραθεί η επιφάνειά του.
- Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν κόψουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.
- Πηγή: athinorama.gr/umami.