Διήμερο… μπιροποσίας διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του νέου δημαρχιακού μεγάρου, με στόχο την ανάδειξη των ελληνικών μικροζυθοποιείων τα οποία τα τελευταία χρόνια δημιουργούν εκλεκτές μπίρες.
«Είναι καιρός πλέον να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο της ελληνικής ζυθοποιίας και της craft μπίρας ανά τον κόσμο γενικότερα, να γευθεί, να απολαύσει και να αγκαλιάσει τα ζυθοποιήματά της, γιατί πραγματικά το αξίζουν» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας ομάδας SoulFood Thessaloniki.
Στο πρώτο Thessaloniki Beer Festival θα ζωντανέψει ένα «γευστικό» χωριό με εκατοντάδες είδη μπίρας, διαφορετικές κουζίνες, workshops κουλτούρας, μαγειρικής & coctailing με βάση την μπίρα, μουσική από DJs και συγκροτήματα της πόλης.
Μια γιορτή γεύσεων και πολιτισμού, με ελεύθερη είσοδο για όλο τον κόσμο το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.