- Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τους κεφτέδες και τα ζυμώνουμε. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 60΄ να σφίξει.
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια σε μπαλίτσες και τα περνάμε από το αλεύρι.
- Μόλις ζεσταθεί το λάδι τηγανίζουμε τους κεφτέδες, και μόλις γίνουν τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Αφού τελειώσουμε το τηγάνισμα, σουρώνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε τις ντομάτες και τον πελτέ. Μετά ρίχνουμε το αλατοπίπερο, το ξίδι και τη ζάχαρη. Αφήνουμε να βράσει η σάλτσα.
- Όταν αρχίσει να χυλώνει ρίχνουμε τους κεφτέδες μέσα και βράζουμε για λίγο ακόμα.
- Συνοδεύονται με ρύζι πιλάφι, πατάτες τηγανιτές ή μακαρόνια.
- Πηγή: kozanimedia.gr / Αναστασία Θεοχαροπούλου.