- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τη μία κ.σ. ελαιόλαδο σε ζεστή φωτιά.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το καρότο και τα 3 ντοματίνια.
- Αφού το λάδι ζεσταθεί βάζουμε τα λαχανικά και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε για να καραμελώσουν.
- Αφού καραμελώσουν βάζουμε λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι, και τα βάζουμε σε ένα πιατάκι.
- Σπάμε τα αυγά, τα ανακατεύουμε, και τα βάζουμε στο τηγάνι που είναι στη φωτιά.
- Όταν η ομελέτα είναι στο τηγάνι την τραβάμε από τις άκρες και γέρνουμε το τηγάνι για να πάει παντού το υπόλοιπο αυγό.
- Όταν όλο το αυγό ψηθεί με αυτόν τον τρόπο βάζουμε στην μέση τα λαχανικά, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, διπλώνουμε την ομελέτα, βάζουμε το κάρι και την σερβίρουμε σε ένα πιάτο.
- Βάζουμε την άλλη κουταλιά ελαιόλαδο, μπόλικο πιπέρι, αλάτι, θυμάρι ή ρίγανη και τρίβουμε λίγο τυρί.
- Πηγή: sintagespareas.gr / Γιάννης Νιαροπέτρος.