- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα με το λάδι και σε ένα άλλο τη φρυγανιά με το τυρί, το αλατοπίπερο και τη ρίγανη.
- Αλείφουμε κάθε φέτα από τα μανιτάρια με τη μουστάρδα και μετά την περνάμε από το μίγμα της φρυγανιάς.
- Τοποθετούμε τα πορτομπέλο σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C ώσπου να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανιστά.
⇔
► Είναι πιο νόστιμα ζεστά παρά όταν περάσει η ώρα και κρυώσουν.
► Συνοδεύουμε με ντιπ γιαουρτιού.
► H συνταγή μπορεί να γίνει νηστίσιμη αν χρησιμοποιήσουμε φυτικό τυρί.
- Πηγή: theveggiesisters.gr.