- Ετοιμάζουμε τη ζύμη και την ανοίγουμε σε φύλλο μέτριο. Με το φλιτζανάκι του καφέ κόβουμε τη ζύμη σε μικρούς κύκλους.
- Στη μέση βάζουμε 1 κ.γ. γέμιση και κλείνουμε τους κύκλους σε μισοφέγγαρα πιέζοντάς τα στις άκρες.
- Στρώνουμε σε λαμαρίνα μια λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180ºC για μισή ώρα.
- Μόλις τα βγάλουμε τα ραντίζουμε με ανθόνερο και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και λίγη κανέλλα.
- Πηγή: vimaorthodoxias.gr.