- Βάζουμε σε λεκανίτσα ή σε μίξερ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.
- Την αφήνουμε σκεπασμένη για 60΄ περίπου, να διπλασιαστεί σε όγκο.
- Μοιράζουμε τη ζύμη σε 2 μπάλες και πατάμε την καθεμία σε αλευρωμένη επιφάνεια με τον πλάστη, να γίνει πίτα πάχους 1 εκ.
- Τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τις αφήνουμε λίγο ν’ ανέβουν.
- Όταν γίνουν, κάνουμε στην επιφάνεια δαχτυλιές παντού, τις ραντίζουμε με λίγο νεράκι και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
- Ψήνουμε στους 200°C για 20΄ περίπου, ανάλογα το φούρνο.
- Πηγή: sintagespareas.gr.