Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε απόψε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, όπου έμεινε ισόπαλος (0-0) με τον Παναιτωλικό, στο τελευταίο παιχνίδι από το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική της Super League.
Nωρίτερα, η Βέροια πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας του Πανιωνίου με 2-1. Mεγάλος πρωταγωνιστής για τη Βασίλισσα του Βορρά ήταν ο Πάμπλο Βίτι, που βρήκε δύο φορές (17΄, 45΄) τα αντίπαλα δίχτυα. Το τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε ο Ενγκόγκ στο 81΄.
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς στους «Ζωσιμάδες», στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Ηπείρου έμεινε με δέκα πάικτες στο 89΄ καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λίλα.