- Σε ένα γυάλινο ή πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το κρέας, τις τριμμένες ντομάτες, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα, το μαϊντανό, την καυτερή πιπεριά, αλάτι, και τρίβουμε μπόλικο πιπέρι.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά με κουτάλα τα υλικά μας, σκεπάζουμε καλά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν το λιγότερο για τέσσερις ώρες. Εάν το κάνουμε από την προηγουμένη, έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.
- Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι, και πιάνοντας ένα-ένα κομμάτι κρέατος το αλευρώνουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει.
Για τη σος γιαουρτιού με δυόσμο
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπολ και χτυπάμε με σύρμα ή πιρούνι να ενωθούν για 2΄-3΄.
- Παγώνουμε τη σος για 60΄. Ανακατεύουμε πριν σερβίρουμε.
⇔
Σερβίρουμε σε πιατέλα γύρω-γύρω την πεντανόστιμη τηγανιά και στη μέση τοποθετούμε το μπολάκι με τη σος.
- Πηγή: argiro.gr