- Βράζουμε τα μακαρόνια.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιών, την παρμεζάνα και το λάδι.
- Προσθέτουμε μια κουταλιά ζωμό από τα μακαρόνια που βράζουμε και ανακατεύουμε καλά μέχρι να αναμιχθούν.
- Τέλος στραγγίζουμε τα μακαρόνια, τα ρίχνουμε (χωρίς να τα κρυώσουμε) στο μπολ με τη σος λεμονιού και τα ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με τριμμένο πιπέρι από πάνω, λίγο ξύσμα λεμονιού και λίγο βασιλικό (ή θυμάρι ή μαντζουράνα).
Πηγή: sintagespareas.gr