Με μεγάλες εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στην Πράγα οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου πέταξαν στον τελικό της Κυριακής του άλματος επί κοντώ.
Οι δύο αθλήτριες ξεπέρασαν άνετα το όριο των 4,60μ. αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Φέτος η Κυριακοπούλου έχει υπερβεί τα 4,80μ., που είναι η κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη, ενώ η Στεφανίδου με 4,77μ. έχει τη δεύτερη καλύτερη.
Συνολικά πέντε αθλήτριες ξεπέρασαν με την πρώτη τα 4,60 μέτρα ενώ αρκετά δυνατά ονόματα του αγωνίσματος έμειναν εκτός τελικού. Η Στεφανίδη μοιράστηκε την πρώτη θέση με τη Σιντόροβα από τη Ρωσία ενώ η Κυριακοπούλου ήταν τρίτη μαζί με την Κράσνοβα επίσης από τη Ρωσία. Την οκτάδα του τελικού συμπληρώνουν η Φιακ από τη Γαλλία, η Μπάουερ από τη Γερμανία, η Μπένγκστον από τη Σουηδία και η Ρίζιχ από τη Γερμανία.