Η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ, προκάλεσε οργή στις τάξεις του Παναθηναϊκού, με κάποιους να εισηγούνται στον Γιάννη Αλαφούζο να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα!
Όμως σε αυτήν την περίπτωση οι συνέπειες για την ομάδα θα ήταν καταστροφικές, τόσο αγωνιστικά, αφού θα υποβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ, όσο και οικονομικά.
Ουσιαστικά η απόφαση αυτή βάζει «ταφόπλακα» στις ελπίδες του Παναθηναϊκού να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αφού η διαφορά από τον Ολυμπιακό έφτασε πάλι τους έξι βαθμούς, από τους τρεις που ήταν μετά το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Οι Πράσινοι θα αποφασίσουν σήμερα ή αύριο αν θα κάνουν έφεση κατά της απόφασης, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου θα προσπαθήσει να ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών του, που είναι στο ναδίρ, μετά τη χθεσινή απόφαση.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομάδας θα έχει συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς ζητώντας τους να αποφευχθούν οι ακρότητες, αφού στο «τριφύλλι» θεωρούν, ότι μία μερίδα οπαδών δεν είναι άμοιρη ευθυνών γι’ αυτά που συνέβησαν και για τη χθεσινή τιμωρία.
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα δώσει εκτάκτως συνέντευξη Τύπου αύριο.