- Βάζουμε το λάδι και το βούτυρο με τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να καραμελώσουν.
- Προσθέτουμε τα παϊδάκια και τα γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές για να ροδίσουν.
- Ρίχνουμε και το καρότο κομμένο σε μικρές ροδέλες για να ψηθεί γρήγορα.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και όταν αρχίσουν να ψήνονται, μετά από λίγο αφαιρούμε το ξύλο της κανέλλας για να μας μείνει μόνο η γεύση της.
- Όταν αρχίσουν να ψήνονται λίγο παραπάνω, τα «σβήνουμε» με ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί και κρατάμε ανοιχτή την κατσαρόλα μέχρι να εξατμιστεί το κρασί αφήνοντας τη γεύση του.
⇔
Το πολύ σε μισή ώρα είναι έτοιμο να το σερβίρουμε, συνοδεύοντάς το αν θέλουμε με πατάτες τηγανητές ή μακαρονάδα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!