Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 81 ετών ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Λινοξυλάκης, από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού, που πρωταγωνίστησε στα ελληνικά γήπεδα τη δεκαετία του 1950.
Γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1933 στο Άνω Μέρος Ρεθύμνου, ο Λινοξυλάκης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Αστέρα Αθηνών και το 1950 εντάχθηκε στον ΠΑΟ, όπου έμελλε να περάσει το υπόλοιπο της καριέρας του ως το 1963, οπότε και αποσύρθηκε.
Αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός, πανηγύρισε με τον Παναθηναϊκό τέσσερα πρωταθλήματα (1953, 1960, 1961, 1962) και ένα κύπελλο Ελλάδας (1955), ενώ φόρεσε 28 φορές τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος (1 γκολ), με την οποία έκανε ντεμπούτο τον Δεκέμβριο του 1950, σε αγώνα με τη Β΄ ομάδα της Γαλλίας, και για μεγάλο διάστημα διατέλεσε και αρχηγός της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Λινοξυλάκης συμμετείχε στην ταινία Οι άσοι του γηπέδου, μαζί με αρκετούς ακόμη ποδοσφαιρικούς «αστέρες» της εποχής, ενώ διατέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων.